Voorstellingen

Te boeken voorstellingen

Improvisatieshow

Uw verhaal op een heel andere manier verteld zien worden? Of samen met uw gasten, personeel of publiek aan een heel nieuw verhaal werken? Dit kan in een improvisatieshow van 45 tot 90 minuten. Een echte theaterbeleving die helemaal uit het hier en nu ontstaat.

Improvisatiesketches

Minder tijd, of eerder een situatie waarin een theateropstelling minder van toepassing is? Dan organiseert Kapitein Goesting met veel enthousiasme een show waarin in een reeks van kortere scènes of sketches gebracht worden. Ideaal om

  • iemand in de bloemetjes te zetten (verjaardag, pensioen, …)
  • bepaalde situaties te illustreren (change programs, verhuis nieuw kantoor, reorganisaties, …)
  • een uitgebreid diner te animeren tussen de gangen door

Op maat

Ook hier kunnen we uiteraard de koppen eens bij elkaar steken om te zien wat het beste past op uw event. Laat even iets weten en we spreken het samen door!

Vaste voorstellingen

Wilt u eens komen kijken naar een publieke voorstelling met Kapitein Goesting? De beste optie is dan om een van de vele voorstellingen van Trickle bij te wonen, waar Kapitein Goesting vast lid is.

Aan tafel Kasteelklooster Sint-Jansberg Zelem Aan tafel Kasteelklooster Sint-Jansberg Zelem

Uiteraard is Kapitein Goesting regelmatig te zien in verschillende publieke voorstellingen over heel België en Nederland. Contacteer ons gerust om te kijken waar en wanneer de volgende ingepland is.