Referenties

Sinds 2007 organiseert Kapitein Goesting workshops en voorstellingen voor bedrijven en organisaties voor allerlei gelegenheden. Hieronder vindt u een select aantal cases.

SOS Kinderdorpen België was op zoek naar een leuke team building, maar met een duidelijke focus op de verbetering van de interne communicatie binnen hun meertalig en multidisciplinair team.

FlandersDC doet regelmatig beroep op Kapitein Goesting voor inspirerende talks om mensen tot ondernemen aan te zetten, pitching workshops om mensen hun idee beter te leren verpakken en sprekerscoaching om de kwaliteit van hun grootste events te kunnen garanderen.

In het kader van de opleiding en integratie van nieuwe rekruten wereldwijd (Europa, USA, Azië en Afrika) werkt Kapitein Goesting aan de hand van Engelstalige workshops rond kennismaking, de universele taal en verhalen bouwen met een groep van jonge mensen. Hiermee trainen we vaardigheden zoals communicatie, assertiviteit en actief luisteren in een creatief kader zodat toekomstige samenwerkingen tussen deze high potentials, ook op afstand, tot grotere successen zullen leiden.

Al verschillende jaren bezorgt Kapitein Goesting betrouwbare en kwaliteitsvolle acteurs en animatoren voor acties en campagnes van Duurzaam Bouwen Limburg, dé gespreks- en (plan-)adviespartner wat betreft duurzaam bouwen en wonen.

Voor ING werd Kapitein Goesting ingeschakeld om een deel van het personeel van de bank te bedanken voor de uitmuntende dienstverlening gedurende een afgesloten periode met korte thematische voorstellingen op de werkvloer

Ook Velocitas uit Antwerpen deed beroep op Kapitein Goesting om het personeel te belonen met een workshop en voorstelling op maat voor alle medewerkers.

Kapitein Goesting begeleidde brainstormsessies voor elke Vlaamse provincie voor onder meer de afdelingen vrijwilligerswerk.

KULeuven deed al verschillende malen beroep op Kapitein Goesting om workshops te verzorgen om het ijs te breken bij personeel en studenten aan het begin van het academiejaar, bij de ontvangst van internationale bezoekers of voor de start van een nieuwe werkgroep.

Voor dit productiehuis organiseerde Kapitein Goesting een heel interactieve workshop om het creatief denken te stimuleren op hun jaarlijks brainstormweekend.

Voor de Across Group werkte Kapitein Goesting mee aan een reeks parallelle workshops voor het volledige, meertalige personeelsbestand van de groep afgesloten met een voorstelling voorafgaand aan een heerlijk diner.

Materialise deed beroep op Kapitein Goesting voor een personeelsuitstap met meerwaarde. Voor het internationaal business development team bleek een Engelstalige improworkshop voor deze extraverte groep de ideale manier te zijn om even de zinnen te verzetten.

Kapitein Goesting mocht met het hele personeelsbestand van Organi, inclusief partners, een hele dag aan de slag om aan de hand van improvisatieoefeningen een gezellige tijd te combineren met een aangename manier om elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

Later organiseerden we er ook een voorstelling op maat om de nieuwe kernboodschap van het jaar kracht bij te stellen op de nieuwjaarsreceptie.

In onderaanneming van Euroconsulting verzorgde Kapitein Goesting verschillende workshops voor de Peugeot concessiehouders in het kader van een strategisch plan om het serviceniveau te verbeteren.